Mind a(z) 6 találat megjelenítve

latera-oldalra-nyilo-garazskapu

Latera oldalra nyíló garázskapu jobbos vagy balos kivitelben. Megbízható, időtálló és a kis helyigényű garázsokba ideális megoldás lehet. Elegáns, esztétikus megjelenést biztosít házának. Motorral és kézi működtetéssel egyaránt tökéletesen működtethető. Kézzel vagy részleges nyitási funkcióval rendelkező automatikával használva, személybejáró ajtóként is jól használható.  

linea-szekcionalt-garazskapu

Külső és belső oldalon is vízszintesen bordázott szekcionált kapu. Kéthéjú acéllemez panelből, a Linea fehér, Linea RAL9006 és Linea C17 barna panelek kívül-belül stukkó (rücskös) felülettel, 42 mm vastag PU hőszigeteléssel, ujjbecsípődés elleni védelemmel.    

Középbordás mintázatú, 40 mm vastag CFC mentes PU hőszigetelésű, ujjbecsípődés ellen védett, hőhídmentes kívül-belül acéllemez borítású panelből készül. A panelek belső oldala vízszintesbordás mintázatú, fehér színű és stukkó felületű.      

Lakossági Kapuk

Mellékajtók

A mellékajtó praktikus, gyakran nélkülözhetetlen. Amennyiben időt és energiát szeretne spórolni elengedhetetlen, hogy anélkül is be tudjon lépni garázsába, hogy ki kellene nyitnia a kaput.

Natura szekcionált garázskapu

Felülete teljesen sima, így a por, és piszok nem ragad bele a mintázatába, tisztán tartása egyszerű. Lendületes mozgásáról a gyártás során beépített rugók gondoskodnak, kézzel is egyszerűen működtethető. Nyomatékérzékelős, így azonnal leáll, ha valami visszatartja a nyitás/zárás folyamatait. Kérje akár húzómotorral, személybejáróval, ablakkal vagy bevilágítóval felszerelt változatban is!

Lakossági Kapuk

Redőnyös garázskapu

Lamella profilokból készült redőnyös garázskapu, mely kapulap a nyílás felett elhelyezkedő tengelyre csévélődik fel.