Mind a(z) 3 találat megjelenítve

KL-600 És KL-1000 Húzómotor

Automatikák És Alkatrészek

KL-600 És KL-1000 Húzómotor

A KL-600 És KL-1000 Húzómotor Lakossági vagy ipari kapuk automatizálására használható húzómotor akár láncos, akár bordásszíjas sínnel, távkapcsolókkal. A motorok mindegyike erős, strapabíró, hosszú távon használható motor. Leírásukat a mellékletben megtalálja.

Liftmaster Tengelyvégi Motor

Automatikák És Alkatrészek

Liftmaster tengelyvégi motor

A Liftmaster tengelyvégi motor korszerű, lakossági és ipari kapuk automatizálására innovatív WIFI technológiával. Erős motor olyan kapuk motorosítására, ahol húzómotor kiépítése nem lehetséges (pl. födémen incs hely sín felhelyezésére) Távkapcsolóval vagy GSM modullal is használható. Leírást mellékletben megtalálja.

ver-húzómotor

Automatikák És Alkatrészek

VER húzómotor

A VER húzómotor ötletes kialakítású motor amely könnyen felszerelhető és minden tekintetben megfelel a mai modern billenő és szekcionált garázskapu szerkezeteknek. Egyszerűségével és kis helyigényével a VER automatika egy eredeti ötlet a CAME-tól! Lakossági vagy ipari kapuk automatizálására használható húzómotor akár láncos, akár bordásszíjas sínnel, távkapcsolókkal.

Ez a “húzó” típusú motor erős, sokoldalú és tökéletesen alkalmazkodik a legtöbb modern garázskapuhoz. Beépített lámpával kapható. A VER tartozékai a CAME tradícióinak megfelelően tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ami megkönnyíti a használatukat.