ipari kaputechnika

 

Széleskörű ipari kapu kínálatunk darabjai jó szolgálatot tehetnek társasházakban, raktárépületekben, nagyobb üzemi telepeken, de hangárok, ipari létesítmények területén is betölthetik funkciójukat. Örömmel adunk még több információt, keressük meg közösen a megfelelő ipari kaput vállalkozásának!

Bátran forduljon hozzánk akkor is, ha személyre szabott igényei vannak – a legjobb tudásunk szerint megvalósítjuk elképzeléseit! Lejjebb görgetve megtekintheti teljes kínálatunkat. Olvasson részletesebben kínálatunkról, vagy keressen minket telefonon, e-mailben.

IPARI KAPUTECHNIKA KÍNÁLATUNK:

– Szekcionált kapuk ajtóval vagy anélkül
– Gyorsjárású PVC kapu
– Lapozókapu
– Redőnykapu
– Redőnyrács
– Tűzgátló szekcionált kapu
– Tűzgátló redőnykapu
– Tűzgátló tolókapu
– Rámpák
– Gumitömítések
– Sorompók
– Rácsok
– Beléptető rendszerek
– Világítás
– Egyedi automatikák kiépítése
– Zárak/Kódzárak

Ipari szekcionált kapu

Felnyíló szekcionált kapu, amelyet funkciója és megjelenése miatt bármilyen épülettípuson lehet alkalmazni. A kapulapok a kapu nyitásakor a tető vagy födém alá csúsznak be, ezzel biztosítva a maximális térkihasználást az épületen belül. A kapu hőszigetelt panelekből áll, így minimális a hőveszteség ezáltal jelentős energiát lehet megtakarítani.

Biztonsági rács

ø 14 mm vagy ø 18 mm, 1 mm falvastagságú, vízszintes acélcsövek, hidegen hajlított függőleges összekötő elemekkel, bialettákkal összefűzve. A felfűzött elemek egyik csatlakozási pontján megszegecselve. A vízszintes csövek két végén műanyag végzáró dugókkal ellátva. Ennek következtében a rácsozat körülbelül 200 mm – 300 mm hosszúságú, 60 mm – 120 mm magasságú téglalapokat képez. A rács anyaga lehet saválló vagy tűzihorganyzott kivitelű.

Gyorsjárású ipari kapuk

Termékeink között akadnak alkalmas  darabok hűtőtérbe, gyógyszer és élelmiszer iparba. Teljes biztonság és energia takarékosság és mozgási sebesség a legfőbb szempont amikor gyorsjárású ipari kapúról van szó. 

Lapozókapu, harmónika kapu

Elérhető tömör vagy panoráma kivitelben stabil, erős és jó hőszigetelésű modell, amelyet kifejezetten mostoha ipari környezetre terveztünk, illetve könnyű aluminium modell, a fényigényesebb helyekre. Motoros, vagy kézi vezérlés, több irányba nyitható.

Tűzgátló ipari kapuk

A tökéletes tűzbiztonság megteremtése kulcsfontosságú minden gyár és üzem számára. Egy korszerű kapuval nemcsak a szükséges óvintézkedéseket teheti meg, de a munkavégzést is könnyebbé és gyorsabbá teheti.

 

Redőnykapu

Számos méretre is kérhet ajánlatot,  közvetlen tengelyhajtású motor, rugós kiegyensúlyozás vagy éppen tengelyre csavarodó kivitel.

Logisztikai megoldások

Termékeink között akadnak alkalmas  darabok hűtőtérbe, gyógyszer és élelmiszer iparba. Teljes biztonság és energia takarékosság és mozgási sebesség a legfőbb szempont amikor gyorsjárású ipari kapúról van szó.