Mind a(z) 5 találat megjelenítve

bk-tolokapu-motor

Automatikák És Alkatrészek

BK Tolókapu motor

BK Tolókapu motor automatikus rendszer ipari tolókapukhoz. A  mind ipari, mind lakossági, társasházi felhasználásra remek választás mivel a magas teherbírása alkalmassá teszi a szélsőséges használatra. A háromfázisú, tolókapukhoz gyártott készülék legfontosabb jellemzői a fokozott erőhatás, a nagy forgalomra tervezett kialakítás, továbbá az elektronikus fékezőrendszer.

BX Tolókapu Motor

Automatikák És Alkatrészek

BX Tolókapu motor

A BX Tolókapu motorhoz tervezett kapunyitó motor remek választás társasházak számára, ahol fontos a strapabíró kivitel. A teljes körű távirányíthatóság, a gyors nyitási lehetőség, valamint az akadályérzékelés igazán kényelmes és biztonságos használatot tesznek lehetővé.

BX-243 Tolókapu Motor

Automatikák És Alkatrészek

BX-243 Tolókapu motor

A BX-243 Tolókapu motor kapuhajtás alkalmas egyéni és társasházi alkalmazására is. Maximum 300kg kapusúlyig és 10m hosszúságig használható. A CAME megfelel az ISO 9001:2000 és a 14001 környezetvédelmi előírásoknak. Ezen termék teljes egészében olasz tervezésű és gyártású.

BY Tolókapu Motor

Automatikák És Alkatrészek

BY Tolókapu motor

A BY Tolókapu motor extrém igénybevételre tervezett, ipari kapunyitó motor lenyűgöző erővel, valamint könnyű és biztonságos működtetéssel. A háromfázisú berendezés akár egy 3,5 tonnás ipari kapuval is megbirkózik. Válassza Ön is ezt a modellt, keressen minket a részletekért!

BZ-E Tolókapu Motor

Automatikák És Alkatrészek

BZ-E Tolókapu motor

Lakossági felhasználásra szánt, extra biztonságot nyújtó kapunyitó motor tolókapukhoz. A maximális biztonságról a beépített elektronika gondoskodik, míg a motor intenzív használat mellett is remekül helytáll. A BZ-E Tolókapu motor egy a CAME CANCELLI AUTOMATICI S.p.a által tervezett és gyártott elektromos kapunyitó berendezés. A termék háza IP54 védelemmel lett gyártva. Maximális terhelhetőség (kaputömeg): 300kg.