RÓLUNK

 

A család összetartása és együttműködése a cégünk szíve-lelke és sikerünk kulcsa

 

A Jókai Kaputechnika Kft. 2015-ben jött létre családi vállalkozásként és működik azóta is töretlen sikerrel. A kezdetekben csak Érden és  környékén tevékenykedtünk, ma már országszerte vannak megrendeléseink. 

Vállalkozásunk megalapításának szükségességét az igények keltették életre, melyek még ma is jelen vannak szép számmal és mi azon vagyunk, hogy minden ajánlatkérésre a lehető leghamarabb küldjük ajánlatunkat, hogy az ügyfélnek se kelljen várakoznia és mi minél több munkát tudjunk elvállalni.

Annak érdekében, hogy ne kelljen túlterheltség miatt visszautasítanunk senkit, folyamatosan keressük új munkatársainkat és bővítjük szervizautóink számát.

Folyamatosan bővülő választékkal és a piaci igényeket kielégítő szolgáltatásokkal várjuk leendő megrendelőink megkeresését.

 

Vállalkozásunk köztartozástól mentes! Bizalommal fordulhat hozzánk, kollegáink készséggel segítenek.

 

Cégünk 2019-ben megtisztelő feladatok kapott amikor a BC-Cars a Sárd utcai Érdi Mentőállomásra szervezett adomány gyűjtése sikerrel véget ért az „Aki időt nyer, életet nyer” alapítvány részére, a kivitelezést fel ajánlottuk a mentőállomás részére.