Jókai Kaputechnika Kft.

Cégünk családi vállalkozásként jött létre a felmerülő igények alapján. Gyakorlatilag a kialakult helyzet hozta, hogy szükség volt egy olyan cégre, ahol megvan a szorgalom, a tudás és a fejlődni vágyás egy olyan cég létrehozására, amely cég ellátja a hiányt a kaputelepítés és szervizelés során. Első körben Érd és környékén kezdtük a munkáinkat, de egyre több és több megbízást kaptunk ügyfeleinktől.

Aztán jött a lehetőség, hogy akár az ország más részében is beindíthatjuk a  garázs- és egyéb kapuk értékesítését, telepítését. Így most már szinte az ország egész részében jelen tudunk lenni beépítést végző és szervizelő csapatunkkal. Ezt a csapatot folyamatosan bővítjük. Autóink teljesen felszereltek eszközökkel, melyet folyamatosan több és újabb készülékkel látunk el, ahogy szükséges. Jelenleg szerviz autóval és beépítéshez nagyobb, teherhordásra alkalmasabb járművel is rendelkezünk.

2015 óta rengeteg elégedett ügyfelet tudhatunk magunk mögött. Tapasztalatot szereztünk mind ipari kapuk, mind lakossági garázskapuk / garázsajtók telepítésében. Elektromos kapu-rendszereinket ország szerte használják ügyfeleink. Szolgáltatásaink, és termékeink folyamatosan bővülnek. Örömmel fogadjuk érdeklődését, a csapatunk a legjobb tudása szerint áll rendelkezésre.

Mit forgalmazunk?

Lakossági Ügyfeleink számára:

Szekcionált, billenő, redőnyös és oldalra nyíló garázskapuk.
Húzó, toló és szárnyaskapu automatikákat.
Kerítések, kapuk megtervezését és teljes kivitelezését. 

Kínálatunk Ipari ügyfeleink számára:

Gyorsjárású kapuk bármilyen ipari részlegre, legyen szó élelmiszer vagy gyógyszer iparról, tűzgátló kapukról bármilyen kivitelben.
Továbbá
Rámpák, gumi tömítések, sorompók, rácsok, beléptető rendszerek vagy *világítás, ipari kapuk, garázsgapuk teljes megtervezése és kivitelezése.

Továbbá:

Szervíz akár 48 órán belül felár nélkül, Amennyiben az alkatrész rendelkezésre áll akkor azonnal megoldjuk, vagy 24 órán belül visszamegyünk cserélni. Felmérési díjat nem alkalmazunk új megrendelés esetén! E-építési napló vezetését díjmentesen vállaljuk!

Cégünk köztartozástól mentes! Bizalommal fordulhat hozzánk, kollegáink készséggel segítenek.

További információk rólunk:

Cégünk 2019-ben megtisztelő feladatok kapott amikor a BC-Cars a Sárd utcai Érdi Mentőállomásra szervezett adomány gyűjtése sikerrel véget ért az “Aki időt nyer, életet nyer” alapítvány részére, a kivitelezést fel ajánlottuk a mentőállomás részére.