1–12 termék, összesen 14 db

Adone Lapozókapu

Ipari Kapuk

Adone lapozókapu

Az Adone lapozókaput innovatív megoldások és sokoldalú használat jellemzi. Esztétikus megjelenésével bármely környezetben megállja a helyét, míg a keret nélküli padlóvezetésű futófelülettel és felső függesztett sínnel a könnyű használat is biztosított.  

Agropharma 900 gyorsjárású ipari PVC kapu

Az Agropharma 900 gyorsjárású ipari PVC kapu a gyógyszer- és az élelmiszeripar speciális igényeihez lett tervezve. Mind az állítható szigetelés, mind az elektromos érzékelők a lehető legmagasabb biztonsági szintet szolgálják. Egy új fogalom a gyrosjárású ajtó piacon. A termék lehetővé teszi a gyakori tisztítást magasnyomású gépekkel és hermetikus elszigetelést.

apollo-lapozokapu

Ipari Kapuk

Apollo lapozókapu

Az Apollo az Adone ipari kapu „nagytestvére”,
így annak minden előnyét magán hordozza, megspékelve az extra mérettel és számos egyéb remek funkcióval.
Könnyen kezelhető termékünket bátran ajánljuk a legnagyobb ipari létesítmények védelméhez is.

Fulmine gyorsjárású Ipari PVC kapu

Gyorsjárású PVC Kapuk

Fulmine gyorsjárású ipari PVC kapu

Első osztályú elektromos kapu a Fulmine cégtől jól megszokott minőségben. A felfelé lapozódó, gyorsjárású kivitel széles körű felhasználási lehetőségeket tesz lehetővé, míg a horganyzott acéllemez keret a szükséges stabilitásról gondoskodik. A Fulmine gyorsjárású Ipari PVC kapu egy fellapozódó gyorsjárású ponyva kapu. Beépíthető nyílásba, nyílás mögé vagy nyílás elé. A gyorsjárású kapuk két U alakú lábból és egy zárt szekrényből álló keretben mozgó PVC lapból állnak. Jellemzően belső terek elválasztására használják, hang és por szigetelésre, ahol a gyors átjárhatóságot is biztosítani kell. Alkalmazható kültér és beltér elválasztására is, de figyelembe kell venni, hogy a ponyvakapuk betörésvédelme nem kimagasló. Kézi változatot nem gyártanak, csak háromfázisú tengelyvégi automatikával működtetett kivitelt.    

Gyorsjárású PVC Kapuk

Lampo gyorsjárású ipari PVC kapu

A Lampo gyorsjárású ipari PVC kapu tengelyre tekeredő gyorsjárású ponyva kapu, önjavító funkcióval. Beépíthető nyílásba, nyílás mögé vagy nyílás elé. Keret (lábak és szekrény): horganyzott acél kivitelben, a lábak szőrkefés tömítéssel

Dokkoló

Az áltatunk kínált logisztikai megoldások: Crawford termékek minden kialakult kaputechnikai igényt kiszolgálnak. Cégünk ipari forgalmaz ipari kapukat, és minden logisztikában használatos kaputechnikai termék megtalálható a kínálatunkban. Több éves tapasztalattal és profi csapattal várjuk minden ügyfelünk megrendelését. Amennyiben személyre szabott ajánlatra van szüksége vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, készséggel állnak rendelkezésére. Alább talál általunk forgalmazott kaputechnikai megoldásokat.

Redőnykapu És Redőnyrács

Redőnykapuink és redőnyrácsaink praktikus és könnyen kialakítható megoldást jelentenek üzemében. Nálunk számos méretre is kérhet ajánlatot, és akkor is érdemes hozzánk fordulnia, ha közvetlen tengelyhajtású motor, rugós kiegyensúlyozás vagy éppen tengelyre csavarodó kivitel jár a fejében.

Saetta Gyorsjárású Ipari PVC Kapu

Gyorsjárású PVC Kapuk

Saetta gyorsjárású ipari PVC kapu

A Saetta gyorsjárású ipari PVC kapu tengelyre tekeredő gyorsjárású ponyva kapu, önjavító funkcióval. Beépíthető nyílásba, nyílás mögé vagy nyílás elé. Masszív elektromos kapu, mely adott esetben akár manuálisan is működtethető. A nyitó- és zárógombok, valamint a vészjelző lámpa különösen biztonságos használatot tesznek lehetővé  

saetta-gyorsjarasu-ipari-pvc-kapu

Speciális kialakításának köszönhetően a Star 250 Artic elektromos kapu tökéletes választás fagyasztókamrákba, hűtőházakba. További előnye a könnyű telepítés és a gazdag funkcionalitás.

Superthermic Lapozókapu

A Superthermic lapozókapu többféle kivitelben is rendelhető, így könnyedén kiválaszthatja az Ön számára legideálisabb megoldást. Akár személybejárós vagy ablakos kivitelben gondolkodik, ezek korszerű hőszigeteléssel felszerelt termékek nem okoznak csalódást.

A THERMOLINE T-200 ipari szekcionált kaput minden igényt kielégítő kivitelben gyártjuk. A minimális karbantartást igénylő kapukat leginkább ipari és társasházi felhasználásra ajánljuk. A rugótörés-védelemmel és zuhanásgátlóval felszerelt berendezéseket mechanikus és motoros meghajtással értékesítjük. Ipari és társasházi környezetbe ajánljuk. Külső- és belső oldalon is vízszintesen bordázott szekcionált ipari kapu. PU hőszigetelt, ujjbecsípődés elleni védelemmel ellátott kéthéjú acéllemez panelből készült.

Csukott állapotban meghatározott ideig meggátolja a tűz átterjedését az elválasztott térrész egyik feléről a másikra.