1–12 termék, összesen 14 db

Adone Lapozókapu

Ipari Kapuk

Adone Lapozókapu

Az Adone lapozókaput innovatív megoldások és sokoldalú használat jellemzi. Esztétikus megjelenésével bármely környezetben megállja a helyét, míg a keret nélküli padlóvezetésű futófelülettel és felső függesztett sínnel a könnyű használat is biztosított.  

Agropharma 900 gyorsjárású ipari PVC kapu

Az Agropharma 900 gyorsjárású PVC ipari kaput a gyógyszer- és az élelmiszeripar speciális igényeihez tervezték. Mind az állítható szigetelés, mind az elektromos érzékelők a lehető legmagasabb biztonsági szintet szolgálják.

apollo-lapozokapu

Ipari Kapuk

Apollo Lapozókapu

Az Apollo az Adone ipari kapu „nagytestvére”,
így annak minden előnyét magán hordozza, megspékelve az extra mérettel és számos egyéb remek funkcióval.
Könnyen kezelhető termékünket bátran ajánljuk a legnagyobb ipari létesítmények védelméhez is.

Fulmine gyorsjárású Ipari PVC kapu

Gyorsjárású PVC Kapuk

Fulmine Gyorsjárású Ipari PVC kapu

Első osztályú elektromos kapu a Fulmine cégtől jól megszokott minőségben. A felfelé lapozódó, gyorsjárású kivitel széles körű felhasználási lehetőségeket tesz lehetővé, míg a horganyzott acéllemez keret a szükséges stabilitásról gondoskodik.

Gyorsjárású PVC Kapuk

Lampo Gyorsjárású Ipari PVC Kapu

Korszerű megoldások és biztonságos kialakítás jellemzik ezt az ipari kaput. Kérjen ajánlatot weboldalunkon keresztül néhány kattintással!

Dokkoló

Logisztikai Kaputechnika

Az áltatunk kínált logisztikai megoldások: Crawford termékek minden kialakult kaputechnikai igényt kiszolgálnak. Cégünk ipari forgalmaz ipari kapukat, és minden logisztikában használatos kaputechnikai termék megtalálható a kínálatunkban. Több éves tapasztalattal és profi csapattal várjuk minden ügyfelünk megrendelését. Amennyiben személyre szabott ajánlatra van szüksége vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, készséggel állnak rendelkezésére. Alább talál általunk forgalmazott kaputechnikai megoldásokat.

Redőnykapu És Redőnyrács

Redőnykapu, Redőnyrács És Biztonsági Védőrács

Redőnykapuink és redőnyrácsaink praktikus és könnyen kialakítható megoldást jelentenek üzemében. Nálunk számos méretre is kérhet ajánlatot, és akkor is érdemes hozzánk fordulnia, ha közvetlen tengelyhajtású motor, rugós kiegyensúlyozás vagy éppen tengelyre csavarodó kivitel jár a fejében.

Saetta Gyorsjárású Ipari PVC Kapu

Gyorsjárású PVC Kapuk

Saetta Gyorsjárású Ipari PVC Kapu

Masszív elektromos kapu, mely adott esetben akár manuálisan is működtethető. A nyitó- és zárógombok, valamint a vészjelző lámpa különösen biztonságos használatot tesznek lehetővé.

saetta-gyorsjarasu-ipari-pvc-kapu

Speciális kialakításának köszönhetően a Star 250 Artic elektromos kapu tökéletes választás fagyasztókamrákba, hűtőházakba. További előnye a könnyű telepítés és a gazdag funkcionalitás.

Superthermic Lapozókapu

Superthermic Lapozókapu lapozókapu általános leírás:

A Superthermic Lapozókapu többféle kivitelben is rendelhető, így könnyedén kiválaszthatja az Ön számára legideálisabb megoldást. Akár személybejárós vagy ablakos kivitelben gondolkodik, ezek korszerű hőszigeteléssel felszerelt termékek nem okoznak csalódást.

A THERMOLINE T-200 ipari szekcionált kapu minden igényt kielégítő kivitelben, rövid határidővel gyártjuk.

  • Alacsony küszöbös, minimális karbantartást igénylő kapukat leginkább ipari és társasházi felhasználásra ajánljuk. A rugótörés-védelemmel és zuhanásgátlóval felszerelt berendezéseket mechanikus és motoros meghajtással értékesítjük.
  • Alacsony küszöb alumínium profilból.
  • A széles alap biztosítja a küszöb szilárdságát, és megakadályozza, hogy nyitott helyzetben a kapupanel meghajoljon.
  • Küszöbmagasság 28mm.
  • A küszöbön keresztül nem lehet raklapemelőt, vagy olyan kézikocsit áttolni, aminek a súlya nagyobb mint 50kg, vagy ami a profilt mechanikailag megsértheti.
Ipari és társasházi környezetbe ajánljuk. Külső- és belső oldalon is vízszintesen bordázott szekcionált ipari kapu. PU hőszigetelt, ujjbecsípődés elleni védelemmel ellátott kéthéjú acéllemez panelből készült.

Tűzgátló Redőnykapu – PL60 Maximum napi 5 ciklusig használható, ezért normál ipari kapu kiváltására nem használható. A kapu csak nyílás mögé, belső térbe szerelhető. A kapu EI60-as minősítéssel rendelkezik, és megfelel az CEN 1363-1 és CEN 1634-1 európai szabványoknak. CE megfelelősségi nyilatkozat: EN 13 241-1-nek megfelel A kapu magyarországi bevizsgálással nem rendelkezik. Előnyök Szabadalmaztatott rendszer [...]