Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Agropharma 900 gyorsjárású ipari PVC kapu

Az Agropharma 900 gyorsjárású ipari PVC kapu a gyógyszer- és az élelmiszeripar speciális igényeihez lett tervezve. Mind az állítható szigetelés, mind az elektromos érzékelők a lehető legmagasabb biztonsági szintet szolgálják. Egy új fogalom a gyrosjárású ajtó piacon. A termék lehetővé teszi a gyakori tisztítást magasnyomású gépekkel és hermetikus elszigetelést.

Fulmine gyorsjárású Ipari PVC kapu

Gyorsjárású PVC Kapuk

Fulmine gyorsjárású ipari PVC kapu

Első osztályú elektromos kapu a Fulmine cégtől jól megszokott minőségben. A felfelé lapozódó, gyorsjárású kivitel széles körű felhasználási lehetőségeket tesz lehetővé, míg a horganyzott acéllemez keret a szükséges stabilitásról gondoskodik. A Fulmine gyorsjárású Ipari PVC kapu egy fellapozódó gyorsjárású ponyva kapu. Beépíthető nyílásba, nyílás mögé vagy nyílás elé. A gyorsjárású kapuk két U alakú lábból és egy zárt szekrényből álló keretben mozgó PVC lapból állnak. Jellemzően belső terek elválasztására használják, hang és por szigetelésre, ahol a gyors átjárhatóságot is biztosítani kell. Alkalmazható kültér és beltér elválasztására is, de figyelembe kell venni, hogy a ponyvakapuk betörésvédelme nem kimagasló. Kézi változatot nem gyártanak, csak háromfázisú tengelyvégi automatikával működtetett kivitelt.    

Gyorsjárású PVC Kapuk

Lampo gyorsjárású ipari PVC kapu

A Lampo gyorsjárású ipari PVC kapu tengelyre tekeredő gyorsjárású ponyva kapu, önjavító funkcióval. Beépíthető nyílásba, nyílás mögé vagy nyílás elé. Keret (lábak és szekrény): horganyzott acél kivitelben, a lábak szőrkefés tömítéssel

Saetta Gyorsjárású Ipari PVC Kapu

Gyorsjárású PVC Kapuk

Saetta gyorsjárású ipari PVC kapu

A Saetta gyorsjárású ipari PVC kapu tengelyre tekeredő gyorsjárású ponyva kapu, önjavító funkcióval. Beépíthető nyílásba, nyílás mögé vagy nyílás elé. Masszív elektromos kapu, mely adott esetben akár manuálisan is működtethető. A nyitó- és zárógombok, valamint a vészjelző lámpa különösen biztonságos használatot tesznek lehetővé  

saetta-gyorsjarasu-ipari-pvc-kapu

Speciális kialakításának köszönhetően a Star 250 Artic elektromos kapu tökéletes választás fagyasztókamrákba, hűtőházakba. További előnye a könnyű telepítés és a gazdag funkcionalitás.