Mind a(z) 8 találat megjelenítve

KL-600 És KL-1000 Húzómotor

Automatikák És Alkatrészek

KL-600 És KL-1000 Húzómotor

A KL-600 És KL-1000 Húzómotor Lakossági vagy ipari kapuk automatizálására használható húzómotor akár láncos, akár bordásszíjas sínnel, távkapcsolókkal. A motorok mindegyike erős, strapabíró, hosszú távon használható motor. Leírásukat a mellékletben megtalálja.

latera-oldalra-nyilo-garazskapu

Latera oldalra nyíló garázskapu jobbos vagy balos kivitelben. Megbízható, időtálló és a kis helyigényű garázsokba ideális megoldás lehet. Elegáns, esztétikus megjelenést biztosít házának. Motorral és kézi működtetéssel egyaránt tökéletesen működtethető. Kézzel vagy részleges nyitási funkcióval rendelkező automatikával használva, személybejáró ajtóként is jól használható.  

Liftmaster Tengelyvégi Motor

Automatikák És Alkatrészek

Liftmaster tengelyvégi motor

A Liftmaster tengelyvégi motor korszerű, lakossági és ipari kapuk automatizálására innovatív WIFI technológiával. Erős motor olyan kapuk motorosítására, ahol húzómotor kiépítése nem lehetséges (pl. födémen incs hely sín felhelyezésére) Távkapcsolóval vagy GSM modullal is használható. Leírást mellékletben megtalálja.

linea-szekcionalt-garazskapu

Külső és belső oldalon is vízszintesen bordázott szekcionált kapu. Kéthéjú acéllemez panelből, a Linea fehér, Linea RAL9006 és Linea C17 barna panelek kívül-belül stukkó (rücskös) felülettel, 42 mm vastag PU hőszigeteléssel, ujjbecsípődés elleni védelemmel.    

Középbordás mintázatú, 40 mm vastag CFC mentes PU hőszigetelésű, ujjbecsípődés ellen védett, hőhídmentes kívül-belül acéllemez borítású panelből készül. A panelek belső oldala vízszintesbordás mintázatú, fehér színű és stukkó felületű.      

Natura szekcionált garázskapu

Felülete teljesen sima, így a por, és piszok nem ragad bele a mintázatába, tisztán tartása egyszerű. Lendületes mozgásáról a gyártás során beépített rugók gondoskodnak, kézzel is egyszerűen működtethető. Nyomatékérzékelős, így azonnal leáll, ha valami visszatartja a nyitás/zárás folyamatait. Kérje akár húzómotorral, személybejáróval, ablakkal vagy bevilágítóval felszerelt változatban is!

Lakossági Kapuk

Redőnyös garázskapu

Lamella profilokból készült redőnyös garázskapu, mely kapulap a nyílás felett elhelyezkedő tengelyre csévélődik fel.

ver-húzómotor

Automatikák És Alkatrészek

VER húzómotor

A VER húzómotor ötletes kialakítású motor amely könnyen felszerelhető és minden tekintetben megfelel a mai modern billenő és szekcionált garázskapu szerkezeteknek. Egyszerűségével és kis helyigényével a VER automatika egy eredeti ötlet a CAME-tól! Lakossági vagy ipari kapuk automatizálására használható húzómotor akár láncos, akár bordásszíjas sínnel, távkapcsolókkal.

Ez a “húzó” típusú motor erős, sokoldalú és tökéletesen alkalmazkodik a legtöbb modern garázskapuhoz. Beépített lámpával kapható. A VER tartozékai a CAME tradícióinak megfelelően tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ami megkönnyíti a használatukat.