Mind a(z) 5 találat megjelenítése

linea-szekcionalt-garazskapu

Szekcionált Garázskapu Linea Panelekkel:

 • Kívül-belül vízszintesen bordázott, stukkó mintázatú, szekcionált garázskapu. Belső oldal RAL 9002 törtfehér, külső oldal több színben rendelhető.
 • Kérés esetén ablakokkal, bevilágítókkal, és ajtóval is felszerelhető. Otthoni használatra javasoljuk.
 • Gyors működését a benne elhelyezett rugók biztosítják - a garázs tetőzetére így könnyűszerrel felfekszik. Akár manuálisan is nyitható és zárható. Igény esetén húzómotorral is felszerelhető a még egyszerűbb használat érdekében. A Linea panelekkel ellátott garázskapu nyomatékérzékelős, így ha bármi meggátolja a mozgásban, működését azonnal felfüggeszti.
Külső és belső oldalon is vízszintesen bordázott szekcionált kapu. Kéthéjú acéllemez panelből, a Linea fehér, Linea RAL9006 és Linea C17 barna panelek kívül-belül stukkó (rücskös) felülettel, 42 mm vastag PU hőszigeteléssel, ujjbecsípődés elleni védelemmel.    

Medio Szekcionált Garázskapu

 • Kívül középbordás, faerezetes felületű, RAL 9010 színű, belül vízszintesen bordázott fehér színű szekcionált garázskapu.
 • Ajánljuk otthoni használatra, akár nagyfokú igénybevételre is.
Rendelje meg most plusz felszereléssel (betekintő, bevilágító)!
 • Rugós kialakításának köszönhetően gyorsan és könnyedén kezelhető, akár kézi erővel is működésbe hozható. Motorikus változatban, húzómotorral felszerelve is gyártjuk. Mindkét változatban nyomatékérzékelőkkel ellátott, tehát a nyitást, zárást azonnal blokkolja, ha valami az útjába kerül.
Az önműködő modellek esetében két modellt különböztetünk meg:
 • A távszabályzóval irányítható garázskapu használata kényelmes, és akár több ajtó nyitására is képes egy adott időben.
 • A GSM elemmel felszerelt ezzel szemben csak a garázsajtó aktiválására képes. Használata mégis könnyebb; mobiltelefonról vezérelhető.
Középbordás mintázatú, 40 mm vastag CFC mentes PU hőszigetelésű, ujjbecsípődés ellen védett, hőhídmentes kívül-belül acéllemez borítású panelből készül. A panelek belső oldala vízszintesbordás mintázatú, fehér színű és stukkó felületű.      

Natura szekcionált garázskapu

A NATURA KAPU LEGNAGYOBB ELŐNYEI:

Felülete teljesen sima, így a por, és piszok nem ragad bele a mintázatába, tisztán tartása egyszerű. Lendületes mozgásáról a gyártás során beépített rugók gondoskodnak, kézzel is egyszerűen működtethető. Nyomatékérzékelős, így azonnal leáll, ha valami visszatartja a nyitás/zárás folyamatait. Kérje akár húzómotorral, személybejáróval, ablakkal vagy bevilágítóval felszerelt változatban is!

A THERMOLINE T-200 ipari szekcionált kapu minden igényt kielégítő kivitelben, rövid határidővel gyártjuk.

 • Alacsony küszöbös, minimális karbantartást igénylő kapukat leginkább ipari és társasházi felhasználásra ajánljuk. A rugótörés-védelemmel és zuhanásgátlóval felszerelt berendezéseket mechanikus és motoros meghajtással értékesítjük.
 • Alacsony küszöb alumínium profilból.
 • A széles alap biztosítja a küszöb szilárdságát, és megakadályozza, hogy nyitott helyzetben a kapupanel meghajoljon.
 • Küszöbmagasság 28mm.
 • A küszöbön keresztül nem lehet raklapemelőt, vagy olyan kézikocsit áttolni, aminek a súlya nagyobb mint 50kg, vagy ami a profilt mechanikailag megsértheti.
Ipari és társasházi környezetbe ajánljuk. Külső- és belső oldalon is vízszintesen bordázott szekcionált ipari kapu. PU hőszigetelt, ujjbecsípődés elleni védelemmel ellátott kéthéjú acéllemez panelből készült.

Tűzgátló Szekcionált Kapu – PL60 A tűzgátló szekcionált Kapu maximum napi 5 ciklusig használható, ezért normál ipari kapu kiváltására nem használható. A kapu csak nyílás mögé, belső térbe szerelhető. A kapu EI60-as minősítéssel rendelkezik, és megfelel az CEN 1363-1 és CEN 1634-1 európai szabványoknak. CE megfelelősségi nyilatkozat: EN 13 241-1-nek megfelel A kapu magyarországi bevizsgálással [...]