Mind a(z) 5 találat megjelenítése

Billenő Garázskapu

Billenő Garázskapu

Olyan garázskaput keres, ami nem csak megbízható, de még az ára is kedvező? Döntsön az egyszerűen, egyetlen mozdulattal nyitható billenő garázskapu mellett!Alacsony árkategóriás, könnyedén kezelhető garázskapu azoknak, akik kisebb garázzsal rendelkeznek. Vízszintes és függőleges mintázattal is megvásárolható.

latera-oldalra-nyilo-garazskapu

Latera Oldalra Nyíló Garázskapu jobbos vagy balos kivitelben. Megbízható, időtálló és a kis helyigényű garázsokba ideális megoldás lehet. Elegáns, esztétikus megjelenést biztosít házának. Motorral és kézi működtetéssel egyaránt tökéletesen működtethető. Kézzel vagy részleges nyitási funkcióval rendelkező automatikával használva, személybejáró ajtóként is jól használható. Könnyű működését a csapágyazott dupla vezetőgörgős függesztőkocsiknak köszönheti. Így akár egy gyermek is könnyedén tudja mozgatni. Jobbos és balos kivitelben, oldalfalra vagy mennyezetre szerelt motorral is rendelhető. Külső felülete lehet sima, kazettás, egy vagy több bordás, bármilyen színű vagy fafóliával borított. Többféle méretű és formájú ablak, valamint kiegészítők segítségével teheti egyedivé az Ön KLING oldalra nyíló garázskapuját.

 

linea-szekcionalt-garazskapu

Szekcionált Garázskapu Linea Panelekkel:

  • Kívül-belül vízszintesen bordázott, stukkó mintázatú, szekcionált garázskapu. Belső oldal RAL 9002 törtfehér, külső oldal több színben rendelhető.
  • Kérés esetén ablakokkal, bevilágítókkal, és ajtóval is felszerelhető. Otthoni használatra javasoljuk.
  • Gyors működését a benne elhelyezett rugók biztosítják - a garázs tetőzetére így könnyűszerrel felfekszik. Akár manuálisan is nyitható és zárható. Igény esetén húzómotorral is felszerelhető a még egyszerűbb használat érdekében. A Linea panelekkel ellátott garázskapu nyomatékérzékelős, így ha bármi meggátolja a mozgásban, működését azonnal felfüggeszti.
Külső és belső oldalon is vízszintesen bordázott szekcionált kapu. Kéthéjú acéllemez panelből, a Linea fehér, Linea RAL9006 és Linea C17 barna panelek kívül-belül stukkó (rücskös) felülettel, 42 mm vastag PU hőszigeteléssel, ujjbecsípődés elleni védelemmel.    

Medio Szekcionált Garázskapu

  • Kívül középbordás, faerezetes felületű, RAL 9010 színű, belül vízszintesen bordázott fehér színű szekcionált garázskapu.
  • Ajánljuk otthoni használatra, akár nagyfokú igénybevételre is.
Rendelje meg most plusz felszereléssel (betekintő, bevilágító)!
  • Rugós kialakításának köszönhetően gyorsan és könnyedén kezelhető, akár kézi erővel is működésbe hozható. Motorikus változatban, húzómotorral felszerelve is gyártjuk. Mindkét változatban nyomatékérzékelőkkel ellátott, tehát a nyitást, zárást azonnal blokkolja, ha valami az útjába kerül.
Az önműködő modellek esetében két modellt különböztetünk meg:
  • A távszabályzóval irányítható garázskapu használata kényelmes, és akár több ajtó nyitására is képes egy adott időben.
  • A GSM elemmel felszerelt ezzel szemben csak a garázsajtó aktiválására képes. Használata mégis könnyebb; mobiltelefonról vezérelhető.
Középbordás mintázatú, 40 mm vastag CFC mentes PU hőszigetelésű, ujjbecsípődés ellen védett, hőhídmentes kívül-belül acéllemez borítású panelből készül. A panelek belső oldala vízszintesbordás mintázatú, fehér színű és stukkó felületű.      

Natura szekcionált garázskapu

A NATURA KAPU LEGNAGYOBB ELŐNYEI:

Felülete teljesen sima, így a por, és piszok nem ragad bele a mintázatába, tisztán tartása egyszerű. Lendületes mozgásáról a gyártás során beépített rugók gondoskodnak, kézzel is egyszerűen működtethető. Nyomatékérzékelős, így azonnal leáll, ha valami visszatartja a nyitás/zárás folyamatait. Kérje akár húzómotorral, személybejáróval, ablakkal vagy bevilágítóval felszerelt változatban is!